Pellon Moottorikerho ry järjestää joka vuosi jokamiesluokan 3-päiväisen kilpailutapahtuman, Poikkinainti-ajot. Kisan ajankohta heinäkuun puolivälissä mahdollistaa mahdollisimman monen kuljettajan osallistumisen tapahtumaan. Kuljettajamäärät ovat viime vuosina vakiintunut yli viiteensataan kilpailijaan. Tänä vuonna on odotettavissa myös reilut 500 kuljettajaa. Viime vuosina laji onkin kasvattanut suosiota ja kilpailijamäärät ovat nousseet vuosittain.

Radan viereen on mahdollista parkkeerata vaikka asuntoauto, autokatsomo onkin harvinaista herkkua. Tämän vuoksi paikalle saapuukin vuosittain satoja asuntoautoilla reissaavia kisavieraita. Moottorikerho panostaa voimavarat kilpailun järjestämiseen Kittisvaaran moottori- ja raviurheilukeskuksessa ja paikalliset yrittäjät huolehtivat muista oheistapahtumista kylän keskustassa. Luvassa on jälleen hyviä esiintyjiä sekä muuta ajanvietettä.

Yleisöä tapahtuma on vetänyt paikalle viime vuosina noin 1500 katsojaa päivittäin. Kun tähän lisätään vielä 500 kilpailijaa avustajineen ja 300 talkoolaista, niin väkeä on paikalla tuvan täydeltä koko viikonlopun ajan. Tule sieki!

Poikkinainti-ajot Pellossa 10-12.7.2015
Poikkinainti-ajoista on kehittynyt yksi Suomen suurimmista jokamiesluokan kilpailuista. Tämän on mahdollistanut muun muassa radan tarjoamat hienot puitteet sekä sopiva aika tapahtumalle.

Liput myydään portilta:
Perjantai 8 € ja lauantai 10 €, sunnuntai 10 €
Varikkolippu 20 €
Kolmen päivän paketti (sis. varikkorannekkeen) 40 €