En oförglömlig aktiv semester väntar dig vid Ottipaikka, Naamisuvanto vid Torne älv, den största oreglerade floden i hela Europa. Med råd och hjälp av erfarna fiskeguider kan du sätta sig in i finesserna med dragrodd eller flugfiske. En kunnig guide mångdubblar dina chanser att dra upp fina fiskar. Guiden visar dig var det bäst lönar sig att ro, var det finns stenar och djupa ställen, ger råd om vilka drag och flugor som fungerar bäst och tipsar dig om hur dragen och betena läggs.

Du kan välja en laxfiskesemester som passar dig precis, med allt det du behöver: fiskeguider, välutrustade och trygga båtar, inkvartering och måltider. En laxfiskesemester erbjuder lämpliga alternativ, oavsett om du är nybörjare eller avancerad laxfiskeveteran. Kom, stanna en vecka eller rentav bara en dag.

Kom och njut av en verkligt aktiv semester, i laxfiskets tecken. Du skaffar dig minnen för livet. De bästa ögonblicken kan du senare dela med dina vänner, för båtarna är försedda med god kamerautrustning som sparar din kamp med laxarna.

Vi lovar att på alla sätt hjälpa dig skaffa oförglömliga minnen!