Turistanläggningen Mieko Resort finns i norra änden av den natursköna insjön Miekojärvi, i Sirkkakoski by i Pello kommun. Bland fiskesugna resande är Miekojärvi känd som en av Finlands bästa och fiskrikaste sjöar; om så önskas finns också fiskeguide att tillgå. För grupper som åker snöskoter är Mieko Resort en förträfflig operationsbas, så att man varje dag åker ut på nya äventyr och till kvällen återkommer till bastu och umgänge.

Inkvarteringskapaciteten är utmärkt. I de fem välutrustade gästrummen i övre våningen får totalt 15-20 gäster plats; om ytterligare bäddar behövs finns stugbyn i grannskapet att tillgå. Måltider kan serveras till 20 personer i taget, och för gästerna finns också en trivselhörna med karaokeanläggning. Värme och stämning under dunkla vinterkvällar höjs av en öppen spis med inbyggd bakugn. Den nyligen renoverade bastun, med separat sällskapsrum, terrass och en kåta med plats för hela 40 personer står till förfogande under alla årstider. Badlakan och handdukar tillhandahålls på begäran.

Behöver ni kurser eller konferenser?

Ta med kunder och klienter till möten och andra evenemang i friden vid Miekojärvi, där det är väl ordnat med konferensteknisk utrustning för alla behov.

Vi kan lova fina förutsättningar för lyckade semestrar, för både privat- och företagskunder.