Mieko Resort sijaitsee luonnonkauniin Miekojärven pohjoispäässä Pellon, Sirkkakoskella. Miekojärvi on kalastusmatkailua ajatellen yksi maamme parhaimpia ja kalaisampia järviä, johon tarvittaessa järjestämme paikalle myös oppaan. Moottorikelkkaryhmille Mieko Resort tarjoaa upean tukikohdan, josta käsin voit päivittäin lähteä uuteen seikkailuun ja palata taas illaksi lämmittelemään saunan rauhaan.

Majoituskapasiteettimme on hyvä ja yläkerran 5 makuuhuonetta varusteineen tarjoaa majoituksen 15-20 hengelle. majoitustarvetta voidaan myös kasvattaa viereisen mökkikylän kapasiteetillä. Ruokailutilaa rakennuksessa on 20 hengelle, minkä lisäksi käytössäsi on oleskelunurkkaus, karaokelaitteineen. Tunnelmaa ja lämpöä pimentyviin talvi-iltoihin tuo takka-leivinuuni. Uusittu sauna, vilvoitteluhuone, terassi ja 40 hengen kotarakennus kutsuu puoleensa vuodenajasta riippumatta. Tarvittaessa toimitamme pyyhkeet käyttöönne.

Järjestätkö kursseja tai kokouksia?

Tuo asiakkaasi neuvotteluun tai muutoin viihtymään Miekojärven rauhaan, paikkaan jossa myös kokoustekninen laitteisto on aina käytettävissänne.
Tarjoamme upeat lomanviettomahdollisuudet perheellesi tai yritysasiakkaillesi.