Poikkinainti-ajot Pellossa Länsi-Lapissa

To 13.-su 16.7.2023

Pellon Moottorikerho ry järjestää vuosittain jokamiesluokan 4-päiväisen kilpailutapahtuman, Poikkinainti-ajot Kittisvaaran legendaarisella radalla. Kisan ajankohta heinäkuun puolivälissä mahdollistaa mahdollisimman monen kuljettajan osallistumisen tapahtumaan. Kuljettajamäärät ovat viime vuosina vakiintunut yli kahdeksaansataan kilpailijaan. Viime vuosina laji onkin kasvattanut suosiota ja kilpailijamäärät ovat nousseet vuosittain.

Radan viereen on mahdollista parkkeerata vaikka asuntoauto, autokatsomo onkin harvinaista herkkua. Tämän vuoksi paikalle saapuukin vuosittain satoja asuntoautoilla reissaavia kisavieraita. Moottorikerho panostaa voimavarat kilpailun järjestämiseen Kittisvaaran moottori- ja raviurheilukeskuksessa ja paikalliset yrittäjät huolehtivat muista oheistapahtumista kylän keskustassa. Luvassa on jälleen hyviä esiintyjiä sekä muuta ajanvietettä.

Yleisöä tapahtuma on vetänyt paikalle viime vuosina noin 1500 katsojaa päivittäin. Kun tähän lisätään vielä noin 900 kilpailijaa avustajineen ja 300 talkoolaista, niin väkeä on paikalla tuvan täydeltä koko viikonlopun ajan. Tule sieki!

LISÄTIETOA:
Pellon Moottorikerho ry: Pellon moottorikerho Ry | Pellonmoottorikerho.fi) & https://www.facebook.com/pellonmk/ 

VIDEO: Poikkinaintiajot Jokamiesluokan kilpailu Pellossa

VIDEO: Kilpa-ajoa Poikkinaintiajoissa toimintakameralla kuvattuna