Koe aito ja rauhallinen lappilainen joulutunnelma

Joulukaudella Pellosta löydät aidon ja taianomaisen lappilaisen joulutunnelman, eikä sinua häiritse suuret matkailijaryhmät. Pellossa joulutunnelmaa luovat ennen kaikkea kaunis luonto lumisine puineen, porot sekä rauhallisuus. Jos olet onnekas, voit nähdä revontulia sekä poroja Pellon luonnossa tai jopa keskustassa. Pellosta on myös vain reilun tunnin ajomatka maailmankuuluun Joulupukin Pajakylään.

Pellossa voit käydä ainutlaatuisilla poro- ja huskysafareilla. Husky-safareita järjestää Soulmate Huskies ja porosafareita Reindeer Lake Resort. Useat kohteet, kuten Valkea Arctic Lodge, tarjoavat romanttista majoitusta joulukaudelle. Lisätietoa Pellon majoitustarjonnasta. Voit joulushoppailla mm. Vihreä Pysäkki -kauppakeskuksessa, keskustan myymälöissä sekä Pellon Napapiiri -alueen putiikeissa. Vihreän Pysäkin joulumarkkinoilta voit ostaa aitoja suomalaisia käsityöläis- ja joulutuotteita.

Pello sijaitsee Suomen ja Ruotsin rajalla: näin voit myös tutustua naapurikunnassamme Övertorneåssä ruotsalaisen joulun saloihin.

 

VIDEO: Joulun aikaa Pellossa Länsi-Lapissa