Lämminhenkinen ja ikimuistoinen 4 saunallista mökkiä sisältävä satumainen maisema antaa mitä mainioimmat puitteet harrastamiseen ja lomailuun länsi-Lapissa. Meiltä saat majoituksen lisäksi myös aamiaisen, puolihoidon sekä hierontoja, kasvohoitoja ja kylpytynnyrin. Kesäaikana keskitymme kuninkaallisten kalojen pyyntiin: lomakylä sijaitsee vain muutama sata metriä Tornionjoesta, joka on Euroopan parhaita lohijokia.

***

MYYNNISSÄ: Pellon Helmi lomakylä Pellossa Lapissa – paljon ympärivuotisia mahdollisuuksia tarjoava unelmakohde

Ainutlaatuinen yritys on myynnissä perhesyistä Pellossa, Länsi-Lapissa. Lomakylä sijaitsee rauhallisella ja loistavalla paikalla: Tornionjoki (Euroopan suurin lohijoki) ja E8-moottoritie ovat vain 400 metrin päässä. Lomakeskus on myös vain 3 km:n päässä Pellon keskustasta. Pello on ympärivuotinen matkailukohde, joka sijaitsee Suomen, Ruotsin ja Norjan Lappien risteyksessä. Pello on Suomen kalastuspääkaupunki ja yhä tärkeämpi talvilomakohde, koska se sijaitsee lähellä (110 km) Joulupukin kotikaupungin Rovaniemen lentoasemaa. Rovaniemen lentokentällä on mainiot kansainväliset suorat lentoyhteydet (Ryanair, Finnair, Easyjet, Air France, Eurowings…). Lisäksi Kittilän lentoasema (Finnair, Lufthansa jne.) on myös vain 130 km päässä Pellon Helmestä.

Pellon Helmi sijaitsee upealla paikalla: kohteessa on neljä omaa saunallista mökkiä ja erillinen talo, jossa voit asua itse. Päärakennus toimii myös vastaanotto- ja tilausravintolana. Lämminhenkinen ja ystävällinen konseptimme palvelee loistavasti jo olemassa olevaa laajaa asiakaskuntaa. Yritys on toiminut 36 vuotta osoittaen pitkäikäisyyttään ja vakiintunutta rooliaan lappilaisena suosittuna majoituskohteena. Lomakylä toimii hyvin ympäri vuoden ja ensi talveksi vahvistettuja tilauksia on jo lukuisia.

Lomakylämme on saanut erinomaisia ​​arvioita vierailijoilta (tilanne elokuussa 2023):

  • Tripadvisor: 4,5/5
  • Google: 4.3/5
  • Booking.com: 8.2/10

Pellon Helmi on aina halunnut olla lähellä asiakkaitaan, lämmin ja huomaavainen. Tämä voi olla ihanteellinen yritys sinulle. Voisiko tämä olla unelma, jonka olet aina halunnut saavuttaa? Älä epäröi olla meihin yhteydessä.

LISÄTIETOA:

Puhelin +358 (0) 40 6867 580 TAI +358 (0) 40 6867 581
Sähköposti: asiakaspalvelu@pellonhelmi.fi