Pellonkorjuu – Kohathaan Pellossa -kesätapahtuma järjestetään 30.06.-02.07.2023

Pellonkorjuu – Kohathaan Pellossa kesätapahtuma järjestetään Pellon koulukeskuksen alueella. Tapahtuman teema on tänä vuonna paikallisuus ja lähikulttuuri.

Viikonlopun käynnistää Eini konsertillaan Rohkihallissa pe 30.6.

Päivätapahtuma on la-su 1.-2.7.2023 kello 10-17. Ohjelmassa on tuttuun tapaan musiikkia (mm. Hevisaurus ja The Meänland), eläimiä, koneita, työpajoja ja muutakin toiminnallista sekä tietysti myyjiä ja toimintaansa esitteleviä yrityksiä ja yhteisöjä. Lisäksi lauantaina auditoriossa klo 12-16 on Väylän lohi – Elinvoimaa Tornionlaaksoon -seminaari.

Lauantai-iltana 1.7. on myös Ponnela jorathaan -tanssit klo 19 alkaen. Tahdit tarjoavat Lankopojat, Lempeän Dynamo ja V5.

Pellonkorjuun ympärillä tapahtuu muutakin: ti 27.6. Meän Opiston teatteriryhmä Kylien kootut esittävät Rohkihallissa näytöksen Se Kurtin Eemelin poika, la 1.7. Kylänsaaressa on aamupäivällä Pellon Ponnen suunnistuskilpailu ja iltapäivällä kulttuurikävelyt Paavo Korteniemen johdolla, su 2.7. Jolmanputaalla ajetaan vesikrossia ja Lankojärven Kiekerö-kylätalolla klo 18 alkaen Sinetän kyläteatteri eittää näytöksen Menestystarina, ke-su 5.9.7. Teatteri Meän Suota esittää näytöksen Akkaralli.

Lisätietoa Pellon tapahtumasta kunnan nettisivuilta. Ohessa myös linkki esittely-/myyntipaikasta kiinnostuneille.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

(Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.)