Reindeer Lake Resort Porotila Puolukkamaan Pirtit sijaitsee napapiirin tuntumassa Länsi-Lapissa Pello-Rovaniemi tien varressa Lampsijärven kylässä, Puolamajärven rannalla. Tilalta löytyy persoonallisia majoitusvaihtoehtoja kahden hengen huoneesta kaikilla mukavuuksilla olevaan kymmenen hengen mökkiin. Petipaikkoja on kaikkiaan 25 henkilölle. Kesäisin käytössä on myös rantasauna, nuotiopaikka ja vene. Aamupalat ja ruokailut pienryhmille sopimuksen mukaan.  

Lähiympäristöön on helppo lähteä myös omatoimisesti. Puolamajärvi sekä Pellon muut järvet ja luonnollisesti muutaman kymmenen kilometrin päässä sijaitseva Tornionjoki tarjoavat loistavat kalastusmahdollisuudet. Metsästysmahdollisuudet ovat myös hyvät, sillä valtionmaat ovat lähellä ja lupia on mahdollista saada metsästysseuralta. Puolukkamaan Pirtit sopii loistavasti myös revontulin ystäville: napapiirin pohjoispuolella sijaitsevassa kohteessamme ei taajamien valosaaste ei häiritse.

Tarjoamme talvella poroajeluita ja pororetkiohjelmia sekä poron ruokko-ohjelman. Kesällä ohjelmassa on porotilan vierailuohjelma, niin että voit ruokkia poroja. Katso lisää tietoa poroajeluista ja porotilavierailuista. 

Porotilallamme on pieni matkamuistomyymälä, saatavana myös poronlihaa.

VIDEO: Porotila Reindeer Lake Resort talvella

VIDEO: Porotila Reindeer Lake Resort kesällä

navettalan sviitti