Poikkinainti-ajot Pellossa Länsi-Lapissa

Pellon Moottorikerho ry järjestää joka vuosi jokamiesluokan 4-päiväisen kilpailutapahtuman, Poikkinainti-ajot. Kesällä 2017 kilpailu järjestetään 13.-16.7.2017 Kittisvaaran legendaarisella radalla.

LISÄÄ TIETOA TAPAHTUMASTA JA OHEISTAPAHTUMISTA LÖYDÄT PELLON MOOTTORIKERHON FACEBOOK SIVUILTA:
https://www.facebook.com/pellonmk/

PÄÄSYLIPUT:
To 13.7. klo 13, vapaa sisäänpääsy
Pe 14.7. – Su 16.7., klo 10, Pääsylippu 10 €, alle 12 vuotiaat ilmaiseksi
Kaikki kisapäivät, sis. varikkolipun: 50 €

Kisaviikonlopun ilta-bileet tarjoaa:
Bar Cafe Soikka, https://www.facebook.com/Bar-Caf%C3%A9-Soikka-Pello-101125446645444/?fref=ts
Hotelli Pellonhovi, https://www.facebook.com/Pellonhovi/?fref=ts
Kahvila-ravintola Granni, https://www.facebook.com/kahvilaravintolagranni/?fref=ts

Kisan ajankohta heinäkuun puolivälissä mahdollistaa mahdollisimman monen kuljettajan osallistumisen tapahtumaan. Kuljettajamäärät ovat viime vuosina vakiintunut yli viiteensataan kilpailijaan. Viime vuosina laji onkin kasvattanut suosiota ja kilpailijamäärät ovat nousseet vuosittain.

Radan viereen on mahdollista parkkeerata vaikka asuntoauto, autokatsomo onkin harvinaista herkkua. Tämän vuoksi paikalle saapuukin vuosittain satoja asuntoautoilla reissaavia kisavieraita. Moottorikerho panostaa voimavarat kilpailun järjestämiseen Kittisvaaran moottori- ja raviurheilukeskuksessa ja paikalliset yrittäjät huolehtivat muista oheistapahtumista kylän keskustassa. Luvassa on jälleen hyviä esiintyjiä sekä muuta ajanvietettä.

Yleisöä tapahtuma on vetänyt paikalle viime vuosina noin 1500 katsojaa päivittäin. Kun tähän lisätään vielä noin 700 kilpailijaa avustajineen ja 300 talkoolaista, niin väkeä on paikalla tuvan täydeltä koko viikonlopun ajan. Tule sieki!

VIDEO: Poikkinaintiajot Jokamiesluokan kilpailu Pellossa

VIDEO: Kilpa-ajoa Poikkinaintiajoissa toimintakameralla kuvattuna