Ritavaara: investoi kehittyvään & kansainväliseen kohteeseen keskellä Lappia

Ritavaara – 8500 m2 rakennusoikeutta keskellä Lapin matkailubuumia

 

Tornionlaakson Pello on Lapin voimakkaasti kehittyviä matkailukuntia. Upeiden vaaramaisemien Ritavaara sijaitsee 10 min Pellon keskustasta Rovaniemen suuntaan. Pellon kunta on  kaavoittanut vapaa-ajan rakentamiseen Ritavaaran rinteeseen erinomaiselle paikalle yli 5 hehtaaria eli 8500 kerrosneliömetriä lisää tonttipinta-alaa. Tutusta TÄSTÄ Ritavaaran uuteen asemakaavaan.

 

Laaja tarjonta elämyspalveluita

 

Ritavaaralta ja sen lähiympäristöstä löytyy laaja tarjonta laadukkaita elämyspalveluita:  Pellossa voi käydä esim. husky-, poro- tai revontulisafarilla tai opastelulla kalastuskierroksella.

Mainiot juna- ja tieyhteydet

 

Ritavaara on loistavien yhteyksien päässä: Pellon rautatieasema, E8-valtatie ja Ruotsin raja sijaitsevat alle 10 km päässä Ritavaaralta. Kohteesta on  lisäksi 83-kantatietä pitkin Lapin pääkaupunkiin Rovaniemelle vain reilun 90 km ajomatka.

Erinomaiset kansainväliset lentoyhteydet

 

Ritavaara sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen lentoasemasta. Tämä Lapin matkailun moottori on Suomen toiseksi vilkkain kenttä, josta on suorat yhteydet yli 20 kaupunkiin ympäri Eurooppaa.

Kahdeksan kuukautta vuodessa revontulia napapiirin paremmalla puolella

 

Ritavaaralle kaavoitetuilla tonteilla on erinomainen sijainti revontulimatkailun näkökulmasta: ne löytyvät pohjoisrinteestä ja napapiirin pohjoispuolelta. Tämä tarjoaa mainiot mahdollisuudet revontulien näkymiseen ja revontulimatkailun kehittämiseen.

Loistavat latuverkostot & perheystävällinen laskettelurinne

 

Riitavaaralta aukeaa komeisiin Lapin maisemiin kymmenien kilometrien latuverkostot, joista osa valaistuja. Seutu sopii hyvin myös lumikenkäilyyn. Tonttien vieressä sijaitsee perheystävällinen laskettelurinne Ritavalkea.

Tule mukaan Lapin joulumatkailun buumiin

 

Pello on Joulupukin kotikaupungin naapurikunta, ja Pelloa pidetään vanhan valkoparran poromaana. Ritavaaralta on vain tunnin ajomatka Rovaniemen kuuluisaan Joulupukin Pajakylään. Lisäksi Ritavaara ja sen lähiympäristö tarjoavat loistavat mahdollisuudet Joulupukin privaatti-tapaamisille sekä joulumatkailun kehittämiseen ylipäätä.

Ympärivuotista matkailua

 

Länsi-Lapin Pello tarjoaa erinomaiset matkailulliset puitteet joka vuodenajalle. Ritavaaran luontopolut ja viereinen kirkasvetinen Valkealampi suorastaan kutsuvat matkailijoita. Lisäksi Pello on Suomen kalastuspääkaupunki, ja mainio kohde niin lohen pyydystämiseen kuin järvikalastukseen. Alueen upein vesistö, napapiirin Miekojärvi, sijaitsee vain n. 10 km Ritavaaralta. Pellon kunta vie aktiivisesti eteenpäin Miekojärven kansallispuistohanketta, joka onnistuessaan voimakkaasti buustaisi myös seudun ympärivuotista matkailua.

Tervetuloa investoimaan kehittyvään Ritavaaraan

Pello kutsuu yrityksenne kehittämään kanssamme ainutlaatuista ja kansainvälistä Ritavaaraa. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää.

YRITYSNEUVONTA:
Mika Rinne – Pellon Kehitys Oy
Mika.rinne@pello.fi & 040 1522290

TONTIT, INFRA & HINNAT:
Esa Kassinen – Kunnan tekninen johtaja
esa.kassinen@pello.fi & 040 634 1900